Zo werkt de BUG BAG 

De BUG BAG is een slimme combinatie van een S-vormige kledinghaak en een duurzame nylon hoes. De hoes, extra gecoat, isoleert de opgehangen kinderjas. Rond de haak zit een speciaal ontworpen stopkraal die de hoes hermetisch afsluit. Een onneembare barrière voor de omhoogkruipende hoofdluis!
Elke kinderjas wordt simpelweg aan de haak in de BUG BAG opgehangen. Ook als het lusje van de jas kapot is. Met de bovenste haak wordt het geheel opgehangen aan de kapstok. Een bestaande kapstok of een speciaal door Kirsti Järvinen Design ontworpen kapstok, de KLAK! Multifunctioneel én ruimtebesparend.

Vrolijk ontwerp

Het ontwerp van de BUG BAG is kind- en jasvriendelijk. Er is keuze uit meer dan 30 vrolijke kleurcombinaties, waardoor zelfs de jongste kinderen hun jas makkelijk kunnen vinden. Bovendien kan het kapje van de hoes van hun naam worden voorzien. Een kapstok met BUG BAG’s vormt een kleurrijk element in elke school, crèche, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf.

De BUG BAG wordt ook wel luizencape of luizentent genoemd en is geschikt voor kleine en grote jassen.

Optimale hygiëne

De BUG BAG is een gepatenteerde vinding die de verspreiding van hoofdluis voorkomt. Deze hygiënische luizentent draagt in hoge mate bij aan een succesvol luizenprotocol. Dat bevestigen de talloze reacties van onze gebruikers. Even een misverstand rechtgezet: hoofdluizen springen niet, ze kruipen. En altijd omhóóg. Via de kraag van een kinderjas aan de kapstok hebben luizen volop tijd om zich van één jas te verspreiden over alle jassen. En vandaar weer in het haar van méér kinderen. De BUG BAG maakt hieraan een eind.

Of het nu regent, sneeuwt of droog is, de jas hangt netjes en veilig aan de RVS-haak. Ook dat maakt de BUG BAG uniek t.o.v. luizenzak en luizencape.

Kortom: de BUG BAG staat voor optimale hygiëne in ieder opzicht.

Aanbevolen

De BUG BAG wordt aanbevolen als extra preventieve maatregel tegen het overlopen van hoofdluis. Om onnodig veel kammen en gebruik van chemische middelen te voorkomen.

Het product hangt inmiddels op duizenden basisscholen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Garantie

Wij geven 2 jaar garantie op de BUG BAG.
Als er sprake is van een productiefout, wordt het tentje kosteloos vervangen.
Bij mogelijke gebruiksfout (bijvoorbeeld door te hard aan het tentje te trekken) kan het tentje ook apart worden besteld.

Er zijn scholen die al tien jaar dezelfde BUG BAG's in gebruik hebben.

Wij durven inmiddels te beweren dat de RVS-haak met het stootvaste kraaltje wel honderd jaar meegaat...

Wij garanderen ook dat alle onderdelen voor 100% volgens Europese normen worden geproduceerd.

Uitstekende service

De service die wij verlenen wordt door velen gewaardeerd.
Wij opereren snel en houden van direct contact en zeer korte lijnen van (verantwoorde) productie tot secuur levering bij u thuis of op school.